fbpx

Open Days

Cada any, a l'Escola Superior de Disseny ESDi obrim les portes a una nova generació de dissenyadors i creatius que volen estudiar a les nostres aules, tallers i labs. Si no pots venir a un dels Open Days físics, o simplement et pot la curiositat i vols saber-ho tot sobre la universitat, el Open Day Virtual t'ofereix l'oportunitat de conèixer ESDi a fons.

Descobreix les instal·lacions, coneix els nostres projectes més interessants i pregunta'ns tots els teus dubtes. T'esperem!

Descobreix
la nostra escola

Ara tens una oportunitat única de saber-ho tot sobre el Grau Oficial en Disseny, els Cicles Formatius de Grau Superior o els Màsters i Postgraus que oferim a ESDi.

Els caps d'estudis de les diferents especialitats del Grau en Disseny i dels programes formatius t'explicaran des de la seva casa com són els estudis, quin tipus de projectes desenvoluparàs a les assignatures, i tot el que pots arribar a fer durant els teus anys a ESDi.

Apunta't a la sessió que més t'interessi i pregunta tots els teus dubtes. A més, un assessor d'admissions estarà disponible perquè li puguis preguntar sobre el procés de matriculació o el nostre programa de beques i ajudes.

També des de la teva casa

Uneix-te als nostres Open Days!

Online

Grau en Disseny
17.12.21 a les 16.00h (CET).

Tour Virtual

Vols veure ESDi per dins? La nostra universitat està situada en una antiga fàbrica tèxtil de més de 14.000 m². En aquest tour virtual t'ensenyem els tallers, aules i labs en els quals dissenyaràs i executaràs els teus projectes. I sense moure't del sofà. Dóna-li al play!

Necessites
més info?

Si no pots participar en els Open Days o et continua quedant algun dubte que et ronda pel cap, tria el dia i hora que et vagi millor i reuneix-te en línia amb el nostre equip d'admissions. Si vols tenir una entrevista personal en línia amb els caps d'estudis dels diferents programes, també podràs fer-ho. Comenta-ho amb l'equip d'admissions i ells s'encarregaran de tot. Estem a la teva completa disposició!

X