Màsters
en Comissariat d’Art Digital (Oficial)

Direcció i professorat

Equip de professorat del Màster en Comissariat d'Art Digital

 

Dr. Leónidas Martín

Doctor en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Artista multimèdia, professor i investigador sobre noves tecnologies i art polític. És membre cofundador de l'associació cultural Enmedio (www.enmedio.info).

Dra. Mireia Feliu

Doctora en Bella Arts per la Universitat de Barcelona. Artista, professora i investigadora en projectes R + D sobre disseny multimèdia. Membre del grup investigador Tadd de l'ESDi / URL.

Dr.Valentín Roma

Doctor en Història de l'Art i Filosofia per la Southampton University (Winchester School of Art). Comissari d'exposicions, professor i investigador de l'art contemporani.

Dra. Maia Creus

Doctora en Historia de l'Art per la Universitat de Barcelona, ​​comissària d'exposicions, investigadora i gestora cultural. Membre del consell de redacció de la revista Quadern de les Idees, les Arts i les Lletres, (Fundació Ars), i membre del grup investigador Tadd de l'ESDi / URL.

Dr. Bani Brusadin

Productor i investigador cultural, fundador i co-director del Festival The Influencers en col·laboració amb el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Dra. Glòria Fernández

Doctora en Història de l'Art per la Universitat Autònoma de Barcelona. Investigadora, gestora cultural i directora de l'ESDi. Membre del grup investigador Tadd de l'ESDi / URL.

Dr. Pep Dardanyà

Doctor en Comunicació Social per la Universitat Pompeu Fabra. Artista visual, gestor cultural i dissenyador d'exposicions. Ha estat director de Can Xalant. Centre de Creació i Pensament Contemporani de Mataró i director de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.

Dr. Pau Alsina

Doctor en Estètica i Filosofia de la Cultura per la Universitat Autònoma. Director de la revista Artnodes sobre art, ciència i tecnologia, i investigador del grup GRECS sobre Cultura, Tecnologia i Societat. La seva recerca se centra en els processos d'innovació cultural vinculats a les TIC.

Dr.Pau Waelder

Doctor en Societat de la Informació i el Coneixement per la UOC. És crític d'art, comissari independent, professor i investigador en l'àmbit de l'art, ciència i tecnologia. Forma part de l'equip de comissaris del festival Art Futura (Barcelona). Ha estat jurat de diversos premis d'art contemporani i digital, editor de la secció de Media Art de la revista d'art contemporani art.es. També treballa com a crític i escriptor per a la revista ETC. Revue d'art Actuel (Montréal) i el lloc web de VIDA.

Tere Badia

Llicenciada en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona i Màster en Sociologia per la UOC. Directora de l'Hangar: centre de Producció i investigació de les arts visuals. Investigadora i productora cultural en diversos formats

Oscar Abril

Productor cultural i investigador especialitzat en teoria i pràctica de la performativitat. Ha estat comissari del Festival Sonar de Barcelona, ​​codirector del Festival d'Art Sonor Zeppelin i curador del programa Audio del Centre d'Art Santa Mònica. Membre de la plataforma de recerca i innovació Zzzinc.

Dr. Ivan Marino

Doctor en Ciències de la Comunicació per la Universitat Lusófona de Lisboa. Professor i investigador de llenguatge audiovisual i artista amb producció en formats experimentals, com el videoart i el documental d'autor. Els seus treballs obtenen reconeixement interna-cional, de les fundacions Torxes, Rockefeller i MacArthur, així com premis en els festivals de Hannover (Up and Coming, Hannover, 1997), Videobrasil (São Paulo, Brasil, 1996), ForumVídeo (Belo Horizonte, Brasil, 1995), Canariasmediafest Festival Internacional de Canàries (Espanya, 2006), i LIMBE, Museu d'Art Modern de Buenos Aires i Fundació Telefónica (Argentina, 2006).

Victòria Sacco

Doctoranda en Arts a la Universitat Autònoma de Barcelona. Professora, comissària i investigadora d'art i multimèdia. Entre 2003 i 2008 va coordinar l'àrea audiovisual del Museu d'Art Modern de Buenos Aires (Mamba) i el Premi Mamba / Fundació Telefònica: Art i Noves Tecnologies. Recentment ha treballat com a investigadora externa del MACBA i el Museu Oteiza.

Rubén Martínez

Membre i cofundador de www.zzzinc.net i de la consultoria de polítiques públiques Socol www.socol.cat. Professor i investigador sobre l'articulació i tensió entre polítiques que fomenten la innovació social i processos de gestió comunitària de recursos.

Dra. Natàlia Cantó

Doctora en Ciències Socials per la Universitat de Bielefeld. Professora i investigadora en Art i Humanitats.

Dra. Mariona Corcelles

Doctora en Psicologia i Llicenciada en Filosofia. Assessora psicopedagògica en l'àmbit dels processos d'escriptura i de l'aprenentatge corporatiu. Membre del Grup de Recerca SINTE (www.sinte.es) i del grup adherit GRAI.

Dra. Inés Martins

Doctora en Psicologia de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Coordinadora Acadèmica de l'ESDi. Directora del Màster en Comissariat d'Art Digital. Membre del grup de recerca Tadd de l'ESDi / URL. La seva recerca se centra en Perspectives Feminista i New Media.