Màsters
Màster en Disseny d’Interfícies i d’Experiència d’Usuari (UI/UX Design)

Admissions i matriculació

Les possibilitats d'accés al Màster en Disseny UI/UX són: Titulació universitària oficial o Accés a través d'experiència laboral

Per a sol·licitar la plaça al Màster en Disseny UI/UX els alumnes interessats hauran de seguir el procés d'admissió que es detalla a continuació.

Tens dubtes? Truca'ns i t'ajudarem
93 745 70 40
/content/imgsxml/ca/galerias/texto/420/prev-servicios-manach-mireia2mini.jpg/content/imgsxml/ca/galerias/texto/420/prev-servicios-mireia-i-manach-mini.jpg
Període d’admissió

El màster té dos períodes d’admissió, l’ordinari i l’extraordinari. Els alumnes han de presentar la seva documentació preferiblement dins el període ordinari.

Aquest període s’inicia al febrer i dura fins a juny de 2016. Un cop finalitzat, s’obre el període extraordinari, de juliol al 3 octubre 2016.


Les places per als programes de màster són limitades i es cobreixen per rigorós ordre de reserva de plaça, per la qual cosa el més recomanable és iniciar el procés d’admissió amb la màxima antelació possible.

Procés d’admissió


Per sol·licitar l’admissió al màster, l’estudiant interessat ha de presentar la següent documentació:

- Formulari de preinscripció específic del Màster.
- Curriculum vitae.
- Carta de motivació i orientació respecte al màster.
- Certificat dels últims estudis cursats.

Per a l’accés via experiència laboral a l’alumne, a més de la documentació esmentada anteriorment, haurà d’enviar un enllaç web al seu portfolio online, amb l’objectiu d’avaluar la seva trajectòria professional.

La documentació s’ha d’enviar a l’atenció del Departament d’Admissions, al correu electrònic master@esdi.edu.es.