Postgraus
Postgrau en Disseny de Vestuari escènic

Professorat

MÍRIAM COMPTE
Directora del Postgrau
Dissenyadora de vestuari per a teatre i cinema des de fa 30 anys, Míriam Compte ha treballat amb directors com Joan Ollé, Àngel Llàcer, Pep Antón Gómez, i Joaquim Oristrell entre d'altres. Els seus dissenys han viatjat per tot el país, en produccions del Teatre Nacional de Catalunya, el Teatre Lliure, el Festival de Peralada, el Teatre Espanyol de Madrid o el Festival de Mèrida. Al llarg de la seva trajectòria professional ha rebut tres Premis Butaca al Millor Vestuari, un premi de la Crítica de Barcelona i ha estat candidata als Premis Max en diverses ocasions.

 
NINA PAWLOWSKY
Escenògrafa i figurinista amb una llarga experiència professional, ha destacat pels seus treballs en Les variacions Goldberg de George Tabori, Premi de la Crítica de Teatre de València 2005, i El ventall de Lady Windermerre d'Oscar Wilde, Premi Butaca, Premi Adrià Gual i Premi de crítica Teatral de Barcelona 2008. Pawlowsky també és dissenyadora de barrets, els seus dissenys han personalitzat actors i escenaris, i han lluït en passarel·les de moda. El 2013 li va ser concedida la Carta de mestra Artesana a barreters i és la Presidenta de l'Associació de Sombrerers.


ROSA SOLÉ ESCUDÉ
Va debutar com figurinista en el món professional amb La botiga dels horrors en 1986 i des de llavors ha treballat amb companyies com Monti & Cia, la Fura, Circ Cric, Galindos, Alain Vigneau i el Tricicle. També és membre de la companyia Comediants, fundadora del Taller Maravillas i ha col·laborat amb artistes com Carmen Solé, Jaume Plensa o Javier Mariscal. Actualment és la responsable de Vestuari del Teatre Nacional de Catalunya.


ELIZABETH MARTIRENA
Escenògrafa i especialista en ambientació, coloració i decoració amb tèxtils per a teatre i cinema. Ha col·laborat amb figurinistes com Yvonne Blake, Sonia Gran, Alexandra Byrne, Lala Huete, Pierre Yves Gayraud o Lorna Mugan.


GIOVANNA RIBES
Dissenyadora de vestuari per a cinema i teatre, està especialitzada en la realització de vestuari d'efectes especials.