Postgraus
Postgrau en Disseny de Joieria Creativa

Professorat

ISONA TEN
Directora del Postgrau
Isona Ten va estudiar disseny industrial a l'Escola Superior de Disseny, ESDi i posteriorment joieria a la Universitat de UCLAN a Anglaterra. Ha treballat en diferents empreses de joieria, i actualment compagina la seva marca de joies meva Shira (myshira.com) amb treballs de free-lance i col·laboracions amb marques de moda.

RICARD GUIXÀ
Doctor en Belles Arts per la UB en l'especialitat d'imatge. La seva tasca investigadora ha estat publicada en revistes especialitzades i presentada en congressos d'àmbit nacional i internacional.
Fotògraf independent, ha rebut diferents premis i beques en l'àmbit de la fotografia i el vídeo. El seu treball ha estat exhibit i publicat en diverses institucions i galeries. Professor de fotografia i vídeo a l'ESDi des de fa 18 anys. Així mateix és docent a la UB i ho ha estat a la UPC durant 5 anys.


CARLES FITÉ
Periodista i Social Media. Cofundador de MarfiCom, empresa de comunicació i màrqueting online i offline. Col·laborador en diferents mitjans de comunicació sobretot en l'àmbit del periodisme esportiu, encara que amb experiència en altres depatamentos com informatius o musical. Ha col·laborat en diferents mitjans de comunicació com el Diari Ara, Catalunya Ràdio, Rac1, Cadena Cope o Punto Radio.

JOAN MARTIN
Diplomat en Ciències Empresarials i MBA. Cofundador de l'agència MarfiCom, gerent en una cadena de supermercats i membre del consell assessor de la central de compres Grup DUSA. Especialista en comunicació 2.0, marca personal i màrqueting en línia.

DIEGO BARTOLOMÉ
Enginyer de Telecomunicacions i Doctor en aquesta mateixa especialitat per la UPC. Llicenciat en Administració i direcció d'empreses per la UAB i amb formació específica en emprenedoria per les escoles de negoci IE i EAE. Cofundador de l'empresa Ta with you, S.L (tauyou.com) i amb experiència en el camp de la docència en diferents universitats com l'Escola Superior de Disseny ESDi i la UOC.

VIOLETA COMELLA
Dissenyadora de moda per l'escola Bau. Estudis en Styling per l'Escola "La Llotja" i curs d'especialització en comunicació amb proveïdors estrangers per l'Escola Felicidad Duce. Experiència professional com a dissenyadora de vestuari per a projectes com "Pop Ràpid" o en estilisme per Albiñana Films. Freelance Wardrobe Stylist per a projectes audiovisuals, publicitaris i editorials.