Postgraus
Postgrau en Disseny de Bolsos

Professorat

TERESA MAYAYO
Directora del Postgrau
Va estudiar disseny de moda i patrons
natge a l'escola Felicidad Duce i School of Arts Of Chicago (EUA). Volent tenir una visió amplia de la indústria de la moda, va estudiar el Màster en Gestió de la Indústria de la Moda i el Disseny a l'Escola Superior de Disseny ESDi i un Màster de Màrqueting i Comunicació en moda i luxe a la Universitat Complutense de Madrid. El 2015, després de diverses experiències en altres marques, presenta Clémence Flane, la seva pròpia marca de bosses de luxe.

SANDRA JIMENEZ
Dissenyadora de moda per la ESDi. Es va centrar en els accessoris cursant un Master of Jewelry a Saint Martin 's Collage. El 2012 crea la seva pròpia marca de bosses Sandra Freckled. Aquest mateix any, va començar a treballar en Uterqüe (Inditex) com Sènior Designer of leather goods, bags and woman Garments.

MARTA OLIVÉ
Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Va continuar la seva formació cursant un MA International in Public Relations, Advertising and Applied Communication a Cardiff University i un Master of Science-Màrqueting Management a ESADE. Ha treballat en diverses empreses, entre elles LVMH com Brand Manager Assistant. Des 2014, treballa com Trade Màrqueting i Comunicació a Privalia.

ESTEL VILASECA
Llicenciada en Comunicació i Audiovisuals, fundadora de la revista It (itfashion.com). Actualment compagina la direcció de la seva pròpia revista amb la coordinació de la plataforma Absolut Mode Society i la direcció d'art freelance per Hunter & Gatti.

FRANCESCA TUR
Llicenciada en Publicitat i RRPP. Directora Creativa de Tendencias.tv des de 2006, el primer canal de tendències urbanes a Internet. En el seu dia a dia està en contacte directe amb els nous talents i últims creadors per comunicar les seves marques, i col·leccions. A més col·labora amb l'agència The Hunter.

JAVIER PLAZAS
Un dels analistes de tendències amb major reconeixement en el panorama espanyol. Es va formar en l'estudi de les tendències en l'Institut Marangoni i IE Business School. Compagina la seva feina com a analista de tendències i Brand Manager amb el de professor de Màsters i Cursos a diferents universitats.

IRENE TOLEDANO
Dissenyadora de moda per l'Escola Felicidad Duce, especialitzada en patronatge i escalat. Actualment, treballa com patronista en desenvolupament de productes de marroquineria en Louis Vuitton, compaginant-ho amb la seva marca pròpia.