Allotjament

Servei d'allotjament ESDI

Una vegada presa la decisió d'estudiar el Grau Oficial Universitari en Disseny a l'ESDi, t'acompanyem en tot el procés de decisió sobre l'allotjament i en la incorporació al nostre centre i la nostra ciutat.

Amb l'objectiu de facilitar el trasllat als estudiants i de guiar-los en el procés d'adaptació a una nova ciutat, des del Departament d'Admissions oferim un servei específic d'assessorament per tots els dubtes que es vagin plantejant.

Servei d'allotjament

ESDi ofereix la possibilitat d'allotjar en un pis compartit a Sabadell amb altres alumnes de la universitat.

El servei d'allotjament de l'ESDi inclou:

  • L'estada de l'estudiant en un pis compartit a Sabadell (Barcelona) amb altres alumnes del Grau en Disseny.
  • Servei de recollida a l'aeroport, estació de tren o autobús, i acompanyament al campus el primer dia.
  • Visita guiada per Barcelona i Sabadell per mostrar els principals serveis de la ciutat i el funcionament del sistema de transports públic.
  • Tiquets per esmorzar (entrepà i aigua) i esmorzar, dinar del migdia. Aquests tiquets són per als dies lectius i docents no lectius, no inclouen els festius ni els dies que l'escola està tancada.

 

En el cas de no estar interessats en el servei d'allotjament de l'ESDi, el Departament d'Admissions ofereix assessorament als alumnes sobre altres opcions per allotjar-se. Per tots aquells que ho sol·licitin, disposem d'informació sobre residències a Sabadell i Barcelona.