Notícies
27 Març 2012
L’ESDi presenta noves propostes de packaging al Saló Internacional de l’Alimentació i Begudes Alimentària 2012

Els alumnes que han participat en la primera fase de "Pack to the future", creació de nous envasos i embalatges per menjar per emportar, podran veure exposats els seus projectes a Alimentària 2012. D’aquesta manera, l’ESDi presenta les seves noves propostes de packaging, en part gràcies al conveni de col·laboració que existeix des de febrer d’aquest any entre l’empresa Pinesga, especialitzada en packaging, i el Departament de Producte i Interiors de l’Escola Superior de Disseny (ESDi), per desenvolupar recerca aplicada en disseny de producte. Serà concretament a l’estand de Pinesga Bussiness Group SL, on està representada l’ESDi, en aquest Saló Internacional de l’Alimentació i Begudes, que tindrà lloc a la Fira de Barcelona - Gran Via, fins al 29 de març. L’equip multidisciplinari en disseny format per professors/investigadors, i en què han participat també alumnes de 4t curs i graduats rebran el feedback dels usuaris reals, amb l’objectiu de millorar les seves propostes. La segona fase d¹aquest projecte de recerca "Pack to the future" s¹allargarà fins a finals del mes de juny, i durant aquest temps es continuarà amb el desenvolupament de les millors propostes, tot perfeccionant-les a nivell ambiental, tècnic i econòmic, de manera que puguin ser susceptibles de ser comercialitzades a curt termini. El seguiment del projecte es pot fer a través de la pàgina de Facebook de l’#EscolaSuperiordeDissenyESDi, a la #Unitat Producte Interiors, on es recullen les diferents sessions i sortides amb els alumnes per investigar diferents tipus de packaging alimentari, com per exemple la del passat 29 de febrer al barri de Gràcia de Barcelona.